Sponsoren

Heb je interesse in sponsoring van de DDMA Customer Data Award night 2020? Neem dan contact op met Sanne Fontaine via 020-4528413 of sannefontaine@ddma.nl

Door het continu investeren in de kennis, geavanceerde technologie en betrouwbare data biedt EDM toekomstbestendige data gedreven oplossingen. Het hoog opgeleide en gemotiveerde team helpt organisaties met strategisch advies, het toepassen van datascience, het realtime beschikbaar stellen van data, het integreren van on- en offline data en het omnichannel bereiken van audiences.

Cmotions maakt data relevant, stuurbaar en voorspelbaar. Bruikbare inzichten en datagestuurde oplossingen voor complexe business vraagstukken. Op alle niveaus in de organisatie en voor alle relevante bedrijfsprocessen. Van advies tot implementatie en optimalisatie. Een integrale aanpak voor optimale datagestuurde resultaten.

ORTEC is ‘s werelds grootste leverancier van wiskundige optimalisatiesoftware en advanced analytics, met zo'n 1.000 medewerkers en met kantoren in 13 landen over de hele wereld. Ons doel is om toegepaste wiskunde beschikbaar te maken op een manier die transparant, veilig en duurzaam is. Onze aanpak onderscheidt zich doordat we effectieve en gebruiksvriendelijke modellen creëren van de wereld waarin onze software moet functioneren. Sinds onze oprichting hebben we de bedrijfsprocessen van meer dan 1.200 toonaangevende bedrijven geoptimaliseerd.

 

 

 

 

Datalogue helpt organisaties online en offline marketing in te richten en te verbeteren. Wij geloven dat marketing alleen succesvol is als de marketing strategie, communicatie, analyse en techniek geïntegreerd zijn. En daarbij draait alles om data. Wij analyseren patronen, testen effectiviteit van communicatie-uitingen en optimaliseren klantwaarde. Concreet, meetbaar en effectief. Met onze kantoren in Hamburg, Zurich en Amsterdam zijn wij in staat internationale begeleiding te bieden.