Sponsoren

De DDMA Data Dag 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door haar Vrienden:

Wij vergroten ‘de return on data’ met strategisch advies, met het pragmatisch toepassen van data science, het realtime beschikbaar stellen van data, de integratie van on- en offline data en het omnichannel bereiken van audiences. In onze visie onderscheiden de winnaars van de toekomst zich door de mate waarin zij in staat zijn een data gedreven dialoog aan te gaan met de consument, waarbij het moto is: relevantie met respect voor privacy.

Yourzine is een toonaangevend dialoogmarketingbureau dat klantwaarde verhoogt door persoonlijke en relevante dialoog met elke consument, via alle mogelijke kanalen. De geïntegreerde aanpak van strategie, creatie en optimalisatie zorgt voor aanwijsbaar stijgende conversie, loyaliteit en engagement. Voor iedere consument de juiste boodschap, via het gewenste kanaal, op het ultieme moment!

Crystalloids is een vooruitstrevende full service dienstverlener op het raakvlak van marketing en technologie. Wij helpen grote bedrijven om de (digitale) interactie met hun klanten te verbeteren, zodat iedere klant een fan wordt! Met diepgaande kennis van big data, predictive analytics en systeemintegratie lossen onze consultants de meest complexe marketingvraagstukken op.

Cmotions bestaat uit zo’n 60 gedreven professionals die allemaal werkzaam zijn op het snijvlak van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan binnen organisaties. Het is onze overtuiging dat een multidisciplinaire visie en aanpak leiden tot optimale resultaten. Wij hebben een open en transparante cultuur waarin we de kwaliteiten van onze consultants optimaal tot hun recht laten komen. We zijn bovendien nuchter, pragmatisch en gedreven, en houden van een hands-on aanpak.

Het Customer Data, Insights & Marketing Automation Platform

Invenna geeft antwoord op de vraag welke klant, op welk moment, met welk aanbod en via welk kanaal benaderd moet worden om deze klant in waarde te vergroten of te behouden.

Quadient, een Neopost Digital Company, helpt bedrijven bij het realiseren van waardevolle interacties met zowel huidige als toekomstige klanten. Quadient stelt snelle, geoptimaliseerde, relevante, persoonlijke en zeer nauwkeurige communicatie voor ieder kanaal beschikbaar. Quadient begrijpt het belang van excellente data en levert daarom oplossingen die daadwerkelijk waarde toevoegen aan de eisen uit de markt en die voldoen aan wet- en regelgeving van nu en voor de toekomst. Onze oplossingen worden door duizenden klanten en partners wereldwijd ingezet om hun organisaties te laten excelleren op het gebied van customer experience.

Oxyma helpt opdrachtgevers bij het creëren van betere klantervaringen, hogere klantwaarde en duurzaam succes door middel van slimme, data-gedreven omni-channel marketing diensten en oplossingen. Meer dan 340 betrokken marketeers, data scientists, creatives en marketing technology professionals werken dagelijks intensief samen met marketeers van nationale en internationale opdrachtgevers als BMW, KPN, NS, Air France-KLM, Nuon, Unilever Food Solutions, VodafoneZiggo, Audi en Volkswagen. Bij Oxyma horen de specialistische merken aFrogleap, Oogst, OFS, en Your Social. Er zijn kantoren in Amsterdam, Breda, Rotterdam, en Dubai.

Adobe Experience Cloud is een uitgebreid portfolio van clouddiensten dat is ontworpen om bedrijven te helpen bij het leveren van uitzonderlijke klantervaringen. Experience Cloud omvat de Adobe Marketing Cloud, Adobe Advertising Cloud en de Adobe Analytics Cloud, is gebouwd op het Adobe Cloud Platform en integreert met Adobe Creative Cloud en Document Cloud. Met behulp van de machine learning en kunstmatige intelligentiemogelijkheden van Adobe Sensei combineert Adobe Experience Cloud oplossingen van wereldklasse, een uitgebreid platform voor data en content, en een robuust partner ecosysteem voor het leveren van een ongeëvenaarde expertise als het gaat om het leveren van ervaringen.

PostNL Data Solutions is de betrouwbare partij die, op basis van data en slimme oplossingen, organisaties -nationaal en internationaal- helpt eenvoudig en real-time inzichten te verkrijgen, waarmee zij hun commerciële diensten en logistieke processen vergaand kunnen optimaliseren en zo hun klanten beter kunnen bedienen. Specifiek kunnen wij u helpen op het gebied van fraudepreventie, 360 graden klantbeeld en logistiek.

Het is de missie van Microsoft to empower every person and every organization on the planet to achieve moreWaarbij Microsoft een platform aan toegankelijke cloud technologieën biedt om organisaties te helpen intelligente systemen te omarmen die mensen, data en processen bij elkaar brengen. Door verschillende databronnen te verbinden en grote hoeveelheden gegevens realtime te analyseren, kunnen sneller en beter beslissingen genomen worden. Daarnaast worden klanten in staat gesteld om op schaal excellente en persoonlijke ervaringen te bieden en in te spelen op ontwikkelingen in de markt.

Mediapartners