Locatie

Westergasfabriek

Transformatorhuis Westergas
Klönneplein 2

1014 DD Amsterdam

Westergas is een kleurrijke ontmoetingsplaats voor cultuur. Het historische terrein, dat in 1885 als gasfabriek begon, is in 2003 omgebouwd tot een springlevend cultuurpark in het hart van Amsterdam. Het Transformatorhuis is met zijn smalle, hooggeplaatste ramen en houten dakconstructie een even intieme als imponerende ruimte.

Openbaar vervoer

Wij adviseren om de DDMA Customer Data Award Night met het openbaar vervoer te bezoeken. Dat voorkomt mogelijk file- en parkeerproblemen.

- Vanaf het Centraal Station Amsterdam met bus 21. Uitstappen bij de halte Van Hallstraat/Westergasfabriek. In de nacht rijdt bus 283 van en naar Centraal Station vanaf halte Van Limburg Stirumstraat. 
- Reis je vanaf het centrum? Neem dan tram 5 en stap uit bij halte Van Limburg Stirumplein of halte van Hallstraat/Westergasfabriek.

Parkeren

- Vanaf de ring A10: pak de afslag S103/S104 (Haarlem) en rij richting het centrum via de Haarlemmerweg. Aan de linkerhand vind je de Westergas.
- Vanaf Schiphol: pak de A4 richting Amsterdam (ring A10  en neem afslag S103 via de Haarlemmerweg richting centrum. Aan je linkerhand vind je de Westergas.

Je kunt terecht bij Q-Park Westerpark aan de Van Bleiswijkstraat en bij parkeergarage Willemspoort op het Haarlemmerplein. Q-park bevindt zich op loopafstand van Westergas en is 24 uur per dag geopend. Ook parkeer je voordelig bij parkeergarage Willemspoort.

Q-Park
Van Bleiswijkstraat 8
1051DG Amsterdam
Gelegen tegenover Westergasfabriek
Tarief: € 2,- per 33 minuten/ € 30,- per dag

Parkeergarage Willemspoort
Haarlemmer Houttuinen 549
1013GM Amsterdam
15 minuten loopafstand
Tarief: €0,50 per 7 minuten/ €47.50 per dag