DDMA Customer Data Award Night verplaatst naar 19 november 2020

Datum: 20 april 2020

DDMA Customer Data Award Night verplaatst naar 19 november 2020

De DDMA Customer Data Award Night, die eigenlijk zou plaatsvinden op 19 maart, is verplaatst naar 19 november. Dat betekent dat de genomineerden ANWB, DPG Media en Jumbo Supermarkten nog even geduld moeten hebben voor zij horen wie de felbegeerde prijs in ontvangst mag nemen.

ANWB, DPG Media en Jumbo Supermarkten werden dit jaar door de vakjury uit een recordaantal inzendingen genomineerd. Op 19 november presenteren zij hun case tijdens de awardavond op het Westergasterrein, waarna de winnaar bekend wordt gemaakt. Ook zijn er keynotes van Martijn Koning, CIO bij Alliander, over datagedreven transformaties, en Laurens ten Cate, data scientist bij Amazon Web Services, over de technologie achter F1 Insights

De DDMA Customer Data Award wordt dit jaar voor de veertiende keer uitgereikt aan de organisatie die het managen van klantgegevens op operationeel, tactisch en strategisch niveau het meest succesvol weet toe te passen. Alle ingezonden cases zijn door een vakjury getoetst aan de hand van criteria als analyse, segmentatie, datakwaliteit, datagebruik en data-integratie. De vakjury bestaat uit juryvoorzitter Kees Groenewoud (Cmotions), Marcel van der Marck (Mylon), Ewout Vis (Sanoma), Ceesjan de Vos (Vakmedianet) en Harm Olde (KPN).

De DDMA Customer Data Award wordt gesponsord door Cmotions, Datalogue, EDM, ORTEC en SearchResult.